Оригинален подарък за Вашите близки – наименуване на истинска звезда

25-04-2018 05:34

Оригинален

 

 

Търсите оригинален подарък – такъв, с който ще оставите празнуващия без думи? А може би просто сте се изчерпали откъм идеи? Не се притеснявайте – само с няколко стъпки можете да наименувате истинска звезда и по този начин да се сдобиете с уникален персонализиран подарък.

 

Защо да подарите звезда

 

 

 

Ето няколко ситуации, в които може да се окаже, че наименуването на звезда е точно това, от което имате нужда:

 

1. Избирате подарък за свой близък, на когото сте подарявали всевъзможни неща, и вече просто не ви хрумва с какво да го изненадате. В същото време ви се струва неуместно да му дадете пари, за да избере сам, каквото пожелае.

 

2. Търсите подарък за човек, когото не познавате достатъчно добре и не сте наясно какво точно би харесал той. Независимо дали става въпрос за някой колега, за далечен роднина, за съдружник или шеф, ако кръстите истинска звезда с името на този човек, той със сигурност ще остане поласкан.

 

3. Искате да подарите нещо много специално, което празнуващият да помни за дълго. Освен това чрез подаръка ще покажете на човека колко много държите на него.

 

Какъв повод да изберете

 

Снимки:

https://allstarregister.com/bg/occasion/17/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE

 

https://allstarregister.com/bg/occasion/14/%D1%88%D0%B5%D1%84

 

Ще откриете общо 30 повода. Те включват зодиите, както и стандартни опции, като рожден ден, имен ден, юбилей, 8 март, Коледа, сватба и др. Изберете „Любов“, ако подаръкът е предназначен за Вашата половинка; „Приятелство“, ако посвещавате звездата на близък приятел; „Шеф“ – в случай че подготвяте изненадата за своя работодател. „Благодаря“ е прекрасен вариант за ученици и родители, които търсят нестандартен подарък за учител, докато „Дипломиране“ дава възможност да отбележите по незабравим начин завършването на своите деца.

Кой комплект да поръчате

 

Снимка: https://allstarregister.com/bg/occasion/6/%D0%B4%D0%B8%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5

 

И трите предлагани комплекта – „Стандарт“, „Плюс“ и „Лукс“, включват сертификат, звездна карта, картичка, дизайнерска папка и хартиен плик. На сертификата са изписани името на звездата, датата, на кого се посвещава и от кого се подарява. На звездната карта ще откриете координатите на звездата и ASR код, който можете да въведете в секция „Намери твоята звезда“. Картичката включва текста на посвещението, а дизайнерската папка се избира в зависимост от посочения повод.

 

Към пакети „Плюс“ и „Лукс“ има поздравително писмо и рамка – стъклена за пакет „Плюс“, масивна за „Лукс“. Към луксозния пакет получавате още две добавки – печат от восък на сертификата и луксозна картонена кутия.

 

Допълнителни екстри, които могат да се изберат към всеки пакет
 

Има възможност към всеки пакет да се добавят още няколко елемента:
 

⦁    Кристал, звездичка или сърце Swarowski

Ако желаете, добавете един или няколко елемента Swarowski, които ще бъдат залепени на сертификата, до избраното от Вас име на звездата. Елементите са във формата на сърце, кръг и звезда. Сърцето допълва по перфектен начин пакети за „Любов“, а кръглото кристалче и звездичката подхождат на всички поводи.
 

⦁    Частица истински метеорит

Тя се вписва отлично в концепцията на подаръка. Ще получите малко парченце, което, също като елементите Swarowski, се поставя до името на звездата върху сертификата.
 

⦁    Конкретно съзвездие

Ако искате звездата да е от конкретно съзвездие, имате възможност да го избeрете от падащото меню.
 

⦁    Повече от 1 сертификат

По подразбиране клиентът получава само 1 сертификат, но могат да се поръчат 2 или повече броя.

 

SaveSaveSaveSave


This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Okay