Цифрите никога не лъжат - подарете гид във вибрационния преход тук на Земята

26-09-2019 01:00

Цифрите

Ново в Allstarregister!

Доверете се на цифрите и добавете нумерологичен анализ за дата на раждане или име към Вашия подаръчен пакет истинска Звезда!

Звездите за различни поводи безспорно са един много оригинален подарък, който ще се помни завинаги. За да стане изненадата още по-приятна и без аналог, вече можете да добавите към избрания от Вас звезден пакет Стандарт, Плюс или Лукс - нумерологичен анализ!

Oсвен възможността да добавите елемент Swarovski - звезда, кристал, сърце или парченце истински метеорит, възползвайте се от опцията да поръчате и професионален нумерологичен анализ. Така подаръкът ще е полезен и съвсем индивидуално съобразен с човекът, за когото е предназначен. 

Това не само е един различен подарък, но и подарък който може да допринесе за разбиране на уникалната психика, интереси, таланти и нужди на индивида.   

Анализът се извършва от професионална нумероложка с дългогодишен опит, в работата си по Квадрата на Питагор, която е преминала успешно през много обучителни семинари, за да Ви помага да израствате и използвате максимално своя потенциал чрез правилно тълкуване на числата и тяхното взаимодействие в рождената ви карта. 

Какво е нумерологичен анализ на датата на раждане?

Анализ на датата на раждане чрез закодираното в нумерологичната карта на конкретната личност. Той е насочен към характера, разбиране на индивидуалната психика, реакции, емоции, мястото ни в живота, еволюцията на съдбата на индивида. Прави се тълкуване число по число, взаимодействието между числата вътре в квадрата, тълкуване на липсващи числа в квадрата (ако има такива), тълкуване на формата, която се получава от натрупването на числа в квадрата (това е самата карта), рождени кодове спрямо датата на раждане, число път на живота, ниво на лична енергия според числото на път на живота и още разнообразна информация идваща от получените комбинации – точки, чертички, хоризонтали, вертикали или диагонали

Анализ на име - добавете към звездата анализ на имената по документи, както и краткия вариант на име,  псевдоним или галено име, което e също толкова важно защото тази енергия е 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата с вас. Всичко това е съотнесено и спрямо рождената ви карта.

Не забравяйте, че всеки човек е уникален и колкото са звездите по небето, толкова многобройни са и индивидите, които се различават по своя потенциал, темперамент, интелект, влечения, умения. Доверете на науката, за да подарите на любим приятел възможността да се научи да използва личните си числа така, че да работят в негова полза и да му носят успех, благополучие и просперитет в живота.


 


This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Okay